Werkwijze

Samen met jou ga ik kijken naar waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Afhankelijk van je vraag gebruik ik de beelden die ik “zie” om jou een healing te geven of om je helderheid en inzicht te geven over jezelf.

Dat kan op verschillende manieren:

 

a) Een healing

Een healing duurt doorgaans 45-60 minuten.

Soms voel je er veel van. Soms niet zoveel. Mensen die bewuster zijn van wat er in hun lichaam gebeurt, kunnen soms makkelijker voelen dat er iets gebeurt. Ze voelen bijv tintelingen in hun lichaam, warmte of kou, er zijn ineens onderwerpen waar ze aan gaan denken, etc. Tijdens een healing maak ik soms gebruik van kristallen/edelstenen. Je krijgt van mij tijdens en/of na de healing een korte terugkoppeling van een paar minuten.

Verdere uitleg over een healing is te vinden bij ‘Wat is een healing – reading

 

b) Een korte reading (zonder specifieke vraag)

Een korte reading zonder een specifieke vraag duurt doorgaans 30-45 minuten en richt zich op het proces waar je je op dit moment in bevindt. De reading bestaat uit het lezen van het symbool de Roos, soms in combinatie met het lezen van chakra’s of een auralaag. Na de reading is er (als je daar behoefte aan hebt) kort de gelegenheid om te vertellen wat je ervaren hebt.

Verdere uitleg over een reading is te vinden bij ‘Wat is een healing – reading

 

c) Een korte reading (op basis van een vraag)

Een korte reading op basis van een vraag duurt doorgaans 30-45 minuten en richt zich op met name op je vraag. De reading bestaat uit het lezen van het symbool de Roos, soms in combinatie met het lezen van chakra’s of een auralaag. Na de reading is er (als je daar behoefte aan hebt) kort de gelegenheid om te vertellen wat je ervaren hebt.

Verdere uitleg over een reading is te vinden bij ‘Wat is een healing – reading

 

d) Een consult

Het uitgangspunt van een consult is jouw vraag, jouw verhaal, jouw ervaring. We gaan kijken waar je tegen aan loopt en waar je behoefte aan hebt. Het wordt een combinatie van het persoonlijke gesprek, readen en indien nodig healen. Uit je verhaal zal blijken of er behoefte is aan meerdere gesprekken. Als dat het geval is, gaan we kijken welke vragen/onderwerpen er aan bod willen komen en spreken we af hoe dat vorm gegeven gaat worden.

 

Spreekt bovenstaande je aan en wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Ook als bovenstaande je aanspreekt, maar je niet zo goed weet wat je wil: Neem dan gerust contact met mij op.